Dal-Nor logo
Roland és Arnold Manufaktúrája
navigáció a dalnor főoldalara
egyedi lakberendezés
KezdőlapMagunkrólSzolgáltatásainkForgalmazott TermékekKapcsolatElérhetőségeink
Munkáink

Irodabútorok, üzletberendezések


  Az, hogy mennyire fontos egy üzlet illetve iroda harmonikus berendezése, belsõ kialakítása, megvilágítása, nem kell hangsúlyozni.

  Az odafigyeléssel kialakított belsõ tér egy irodában és egy eladótérben is elõny, ha az irodában töltjük munkaidõnk nagy részét azért, ha ügyfelekkel és/vagy vásárlókkal kommunikálunk, azért. Ebben nyújtunk segítséget, elengedhetlen tényezõk tudatában tervezzük és kivitelezzük irodabútorainkat és üzletberendezéseinket, a lehetõ legmagasabb kívánalmaknak megfelelve.



Térben álló pult

Térben álló pult, meleg cseresznye és alumínium kombinációval. A tervezése során kialakított mûszaki megoldások, és precíz CNC megmunkálásai teszik láthatóan egyedi, meghatározó darabjává a térnek.

Bővebben...
 
Cseresznye színű függőmappatartó szekrény

Funkció-Strapabíróság-Költséghatékonyság. A sorrend meghatározó, irodabútoraink tervezésénél és kivitelezésénél elengedhetetlen figyelembe vennünk ezt a hármast.

 

Bővebben...
 
Körbe járható eladófelület

Körbe járható eladófelület, egy speciális formája az értékesítési munkának, értelemszerûen a maximális kihasználtság érdekében. Egyszerû színek, letisztult kivitel, sok üvegfelület.

Bővebben...
 
Mappatartó irodai szekrény

Egyszerû és letisztult kivitelû, ajtós és nyitott részekkel egyaránt ellátott beépített szekrény. Bármilyen meglévõ irodaberendezéshez is tudunk tervezni és gyártani olyan egyedi elemeket, melyeket esetleg az eredeti gyártótól nem lehet beszerezni.

 

Bővebben...
 
Portaszolgálat

Kényelmes, jól használható bútorok, még a legegyszerübben kialakítható helyiségekben is. Ezen a területen sem ismerünk kompromisszumot a profi minõség melletti elhivatottságunkban.

Bővebben...