Dal-Nor logo
Roland és Arnold Manufaktúrája
navigáció a dalnor főoldalara
egyedi lakberendezés
KezdőlapMagunkrólSzolgáltatásainkForgalmazott TermékekKapcsolatElérhetőségeink
Munkáink

Nappali

 

Nappali…a pihenés, a családi, társas élet fõ színtere. Az izlésesen kialakított belsõ tér, a bútorok, kiegészítõk  alapanyagai és színei által alkotott garnitúra, a kreatív megoldások, egységes harmoniát eredményeznek.

Harmoniát mely oly fontos mai rohanó vilagunkban.
Harmoniát mely nyugalmat áraszt egy fáradt nap után, vagy éppen egy kellemes beszélgetéshez nyújt tökéletes környezetet. Ezt a képet igyekszünk megvalósítani az igények maximális figyelembe vételével…



Nappaliból leválasztott "étkezősarok"

Funkcionalitást elõtérbe helyezõ, a gõzölt bükk alapanyagból készült étkezõ és tálaló, egy igazi természetbarát nagy családnak.

Bővebben...
 
Calvados színű nappali könyvespolc

5600 x 3900 mm befoglaló méretek. Ez az Óriás elfoglalja egy szép belvárosi lakás nappalijának egész falát, helyet adva a család könyvtárnyi mennyiségû könyvének.

Bővebben...
 
Csokibükk és bambusz

60-80 mm átmérõjû eredeti bambuszrúd beépítésével és fonott rattan betétekkel tettük egyedivé ezt a nappali kompozíciót. A természetes anyagok varázsát bizony nagyon nehéz jól utánozni.

Bővebben...
 
Európai dió nappali

Világos diófa színû, erezet nyomott laminált alapanyagból készült nappali, 350x350 mm-es fakk-osztásokkal. Mivel már az elsõ terveken jól látszott, hogy túl szabályos és ”unalmas” lesz az egyformára osztottság, néhol megtörtük az egyhangúságát.

Bővebben...
 
Hifi szekrény, egy kicsit másképp

Drapszínû mediterrán stílusú kõburkolat, sötétbarna bútorfelületek, alumínium és üveg. Az exluzív anyagok használata mellett a forma is figyelemreméltó, a képrõl még hiányzó LCD TV fogja az i-re a pontot feltenni.

Bővebben...